Спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»

Економіка – мистецтво задовольняти зростаючи потреби за допомогою обмежених ресурсів. Фахівці з економіки затребувані у всіх галузях народного господарства, де потрібно планувати і розраховувати фінансові ресурси, контролювати витрати виробництва та аналізувати результати діяльності підприємства. Спеціалісти з економіки завжди можуть обґрунтувати бізнес-ідею, створити власний бізнес та забезпечити його успішне функціонування. Економіст – це професія сучасності.

Одеська державна академія будівництва та архітектури проводить набір за Економіка – мистецтво задовольняти зростаючи потреби за допомогою обмежених ресурсів. Фахівці з економіки затребувані у всіх галузях народного господарства, де потрібно планувати і розраховувати фінансові ресурси, контролювати витрати виробництва та аналізувати результати діяльності підприємства. Спеціалісти з економіки завжди можуть обґрунтувати бізнес-ідею, створити власний бізнес та забезпечити його успішне функціонування. Економіст – це професія сучасності.
Одеська державна академія будівництва та архітектури проводить набір за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» по освітній програмі «Економіка будівельного підприємства»
Ми вчимо не тільки розуміти економічні закони та процеси, а й успішно їх використовувати в бізнесі. по освітній програмі «Економіка будівельного підприємства»
Ми вчимо не тільки розуміти економічні закони та процеси, а й успішно їх використовувати в бізнесі.