Ділова гра «Я – девелопер»

Щорічно на а базі факультету економіки і управління в будівництві, кафедри економіки та підприємництва проходить ділова гра “Я – девелопер”
У конкурентній боротьбі беруть участь команди, які формуються з представників різних спеціальностей факультету економіки та управління в будівництві. Це і майбутні геодезисти, і маркетологи, і управлінці, і фахівці в області економіки підприємства і нерухомості.

Суть гри: розробка проекту найкращого і найбільш ефективного використання об’єкта нерухомості в Одесі. Аналіз найкращого та найбільш ефективного використання або Best Use об’єктів нерухомості – це комплекс досліджень, який допомагає отримати варіант найбільш раціонального і економічно вигідного використання об’єкта нерухомості.

СХЕМА розробки проекту:

1. Аналіз існуючого стану об’єкта нерухомості (історичний, технічний, юридичний аналіз об’єкта нерухомості, з метою визначення можливості подальшого використання даного будови (реконструкція, знос, нове будівництво)).
2. Аналіз місця розташування об’єкта нерухомості: оточення, візаульная, транспортна і пішохідна доступність, щільність транспортних і пішохідних потоків.
3. Макроекономічний аналіз розташування об’єкта нерухомості: тенденції просторового розвитку міста, які впливають на ринок нерухомості в цілому та окремі його сегменти зокрема.
4. Комплексне маркетингове дослідження за кількома обраним сегментам нерухомості з прив’язкою до досліджуваного об’єкта нерухомості.
5. Позиціонування об’єкта на ринку і визначення його конкурентні переваги, побудова стратегії розвитку об’єкта.
6. Фінансовий експрес аналіз різних варіантів використання досліджуваного об’єкта нерухомості.
7. Висновки та рекомендації по найкращому і найбільш ефективному використанню досліджуваного об’єкта нерухомості.

 

 

 

Делова гра
Ділова гра «Я – девелопер» ОДАБА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *